Hülye voltam, hogy mikor fiatalabb voltam akkor nem csináltattam meg. Most rászántam magam, hogy megcsináltatnám de félek, hogy drága.
Az számít valamit, hogy főiskolás vagyok?
SZTK-ban csináltatnám, mert úgy hallottam, hogy ott olcsóbb.
Annyi a bajom, hogy elöl 2 fogam kintebb áll, mint a többi és elég idétlen bár még soha nem szóltak meg érte de engem zavar, mikor egy tökéletes fogsorú lánnyal beszélek. Nem lyukas meg mosom is minden nap. Egészségesek de hülyén állnak sajnos. :(
nem számít hogy főiskolás vagy.én 22 évesen kezdtem a végére szerintem kb 700.000 ft-ba lesz.Ennél lehet hogy van olcsobb de 500 ezer alatt biztos hogy nem fogod meguszni.
2010. júl. 4. 17:17
2/18 anonim válasza:
fél millió?:S
te normális vagy?-.-
azon már meg is műttetheti
2010. júl. 4. 17:23
3/18 anonim válasza:
Hát szerintem ezek az árak horribilisek :) Ha SZTK-ban csináltatod, akkor biztosan olcsóbb (hülyeséget, konkrét árral nem akarok írni). Én maszek doktornál csináltattam és így volt 250e ft.
Amúgy sosem késő elkezdeni a fogszabályzást, én ismerek olyat, akinek most - 34 évesen - van fogszabályzója. A SZTK-s fogszabályzással az egyetlen baj csak az, hogy sokat kell várni az esetek többségében.
2010. júl. 4. 17:53
4/18 A kérdező kommentje:
Fél millió szerintem is sok. omg
Az, hogy sokat kell várni végül is nem gond, ha így olcsóbb.
Meg akkor még egy kérdés, hogy valahol olvastam, hogy lehet részletre is fizetni, de ez igaz pl SZTK-ban is?
2010. júl. 4. 18:19
5/18 anonim válasza:
Na, hiába csináltatod SZTK-ban ott is a teljeset ki kell fizetned, inkább menj magánorvoshoz és ott is annyi csak jobban szem előtt tartja a kívánságaidat meg stb. Max a havi húzásoknál kell fizetned. Egy fogszabit nagyon tudok ajánlani. 190.000ft és ez most még elég új, de nagyon jó. Nekem is ilyen van és nagyon bevált. Egy hónapja van fent és már sokat mozdultak persze legalább 1 és fél év mire leveszik. A neve az h önligírozós(lágy erők) a fémet ajánlom mert az kerül ennyibe. Sok sikert. sya
2010. júl. 5. 10:46
6/18 anonim válasza:
Azt elfelejtettem írni tegnap, hogy természetesen a 250ezer az alsó és felső szabályzás is egyben. De lehet, hogy neked csak éjjeli, kivehető fogszabályzóra lesz szükséged, ami viszont akár 20ezer forintból is megáll. Összességében talán olyan 40-50 ezer, de nem akarok butaságot mondani. Mindenesetre valóban érdemesebb magándoktornál megnézetni és ha szükséges, megcsinálni; rugalmasabbak, és feltehetőleg szakszerűbbek is.
2010. júl. 5. 20:14
7/18 A kérdező kommentje:
A vizsgálat ingyen van az egyik dokinál kecskeméten ahogy láttam a hirdetését. Ez igaz lehet?
2010. júl. 5. 20:24
8/18 A kérdező kommentje:
Meg miért olcsóbb az éjjeli azt nem értem.
2010. júl. 5. 20:27
9/18 anonim válasza:
Elképzelhető, hogy ingyenes a vizsgálat, ha ezt írták :) De gondolom az csak annyiból áll, hogy megállapítják mire van szüksége a fogaidnak. Az éjjeli azért olcsóbb, mert kiveheted. Általában egy műanyag, rugalmas vacak, de végülis ugyanazt a célt szolgálja mint a teljes, fém fogszabályzó, csak kevésbé drasztikus fogszabályzó hatással. A fogsormintád kell hozzá, és aszerint szabják neked méretre az éjjeli fogszabályzót.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!