Fogszabályzó, állandóan kijön a hátsó lyukból a drót, én érzem magam hülyének. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Mondta az orvos, hogy ha kijön az ív akkor menjek vissza de tegnap voltam állításon és már megint kiesett. Egyszerűen 2-3 napnál tovább nincs a helyén, pedig óvatosan eszek.2019. márc. 28. 11:56
1/4 anonim válasza:
Keress egy másik orvost mert nem jól rögzíti
2/4 anonim válasza:
Túl rövidre vágta az ívet, ha folyton kiesik. Kérj egy újat.
3/4 anonim válasza:
Nem normális, ha 2-3 naponta kicsúszik. Legyél kicsit rámenősebb, oldja meg. A harmadik ilyen után biztosan nem fizetnék egy fillért sem a visszahelyezésért.
4/4 A kérdező kommentje:
Tegnap voltam, visszarakta, ma direkt óvatosan ettem hogy ne menjen hátra a kaja. Evés után megint mind a két oldalt ki van esve. Jövőhéten biztos visszamegyek és keményebb leszek. Nevetséges, hogy egy evést nem bír ki.
Akkor rakjon be új ívet és hosszabbat vagy amit akar. Nevetséges.
2019. ápr. 5. 11:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!