Bele fogok őrülni, létezik, hogy ÁLLANDÓAN fájjon valamelyik fogam?
Márciusban kezdődött egy alsó foggal.. nagy nehezen gyökérkezelték 2 hónapig tartott! Koronát is kellett rá készíttetni.
Pár hétig rendben mentek a dolgok aztán begyulladt az ínyem ezzel is jártam hetekig orvoshoz ahol észrevették hogy az egyik tömésem nem illeszkedik tökéletesen ez irritálhatja az ínyem. Újratömték oké... pár hét múlva ez a fogam begyulladt az orvos nem akarta gyökérkezelni mondván nem volt nagy lyuk. 3 hétig húztam a fájdalommal a végén már aludni sem tudtam míg egy másik doki hajlandó volt felnyitni addigra totál gyulladt volt az egész. Jelenleg is kezeli még nem tudta gyökértömni.
Erre tegnap!!! A másik oldalon!!! Egy gyökérkezelt fogam megfájdult! Ilyen nincs! :( Több százezer Ft-om ment el fogorvosokra és folyamatosan fájdalmaim vannak valahol!
Napi rutinom: reggel és este fogmosás, fogselyemmel, este szájvízzel.
Folyamatos dokihoz járkálás.. mikor az egyik fogam kész, átnézik a szám és azt mondják minden oké. Erre pár hét és valamelyik berobban!
Mit csináljak máshogy? Belebolondulok! 0-24-ben minden napom a fogaimról és a fogorvosokról szól! És nem okolhatom őket mert megcsinálják a fogam de utána előjön máshol a baj! :(
Bocsánat hosszú lett... igazából azt se tudom miért ide írtam.
Talán mert már otthon fel sem merem hozni a témát mert érzem hogy ez már gáz, őket is kicsinálom az állandó nyavalyámmal.
Nem bírom :((((
Soha egy szálat se szívtam.. még alkoholt is félévente egyszer egy fél pohár bort ha megiszom.
De ez az egész pszichésen kezd hihetetlenül megviselni.
Jesszusom nektek sem könnyű kitartás nektek is :(
Én is kaptam harapásemelőt is már.
És szintén azt mondják mindenhol hogy szépek a fogaim (ha-ha sokat érek vele)
Minden nyaralás/ kirándulás előtt folyamatos para most fog e bedurranni mégjobban.
Én amióta kiszedettem, 2 hónapja, nem hullik a hajam, nem fáj az izületem, és nincs fájdalmam, csak az a baj 20 fogam van mint egy ovodásnak, de azok jók és szépek.
És 2 hónapja nincs szükségem fájdalomcsillapítóra, el sem hiszem, nyugi egyszer vége lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!