Most mennyibe kerül körülbelül egy fogszabályozó?
Figyelt kérdés
Valóban fájdalmas a felhelyezés és az is ahogyan "feszíti" a fogakat?2019. márc. 12. 13:02
1/4 anonim válasza:
attól függ, hogy gyerekről van-e szó, vagy felnőttről. Gyereknél OEP támogatott, így olcsóbb. Felnőttnél önköltséges, -én így tudom.
2/4 anonim válasza:
Valóban fájdalmas. Nem kibírhatatlan, kellemetlen a felrakás. Az utána lévő fájdalom rosszabb. Meglepetés melyik nap épp melyik fogad fog fájni. Az első pár hónap a legrosszabb, úgy 2-3 hónap aztán megszokod. Nekem most van lassan fél éve fent. Ettől függetlenül fájdogál, de már nem annyira vészes. Mikor húznak rajta is rossz, az elején 1 hét kb mire normálisan tudsz bármit is enni, későbbi időben már húzás után egy két nap és elmúlik a nagyon feszítő érzés.
Az ár nagyon más mindenhol. Nekem 270 ezer volt alsó felső, egy összegben felrakáskor kellett fizetnem. Kontrollok (kb havonta) 10 ezer, továbbá leszedés 50ezer.
3/4 A kérdező kommentje:
Felnőttnek lenne, felső fogsorra.
Köszönöm szépen!
2019. márc. 13. 09:50
4/4 anonim válasza:
Az en dokim azt mondta nincs olyan hogy csak felul vagy csak alul. A masik felet is igazitani kell hozza. Sok helyen egyosszegben kerik vagy szamoljak, ha kiszamolod ez igy (2 evet mondtak nekem) 560 ezer korulre jon ki. Szerintem nem draga ugy hogy a felet durvan havonta kell fizetnem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!