Csináltassak ennyi idősen fogszabályzót?
Szia!
Ha te a fogszabályzó által magabiztosabbnak éreznéd magad és már ilyen régóta fontolgatod, akkor mindenképp csináltass! Ismerek rengeteg olyan embert aki akár 30 vagy azon fölül csináltat magának, a kor nem lehet akadály.
Sógornőm 30 évesen csináltatott, majdnem 32 volt, mire lekerült. Egyáltalán nem bánta meg, azt mondja azóta sokkal magabiztosabb, idegenekre is mer mosolyogni, nem érzi magát kínosan.
Ha van rá pénzed, én is javaslom, hogy csináltasd meg, különben mindig zavarni fog. Én is egyre több felnőttet látok fogszabályzóval, szerintem nem furcsa és egyáltalán nem ciki.
megeri! Kb ugyanaz a sztorim mint neked.
Szuleim leszartak! Vegulis 18 evesen elmentem egyedul...
Igen. Egy tanács: ne hagyd h fogat húzzanak hozzá, keress olyan szakembert, aki húzás nélkül is megcsinálja.
Anyádat meg üdvözlöm, egy cukorpofa lehet, nálam máris megnyerte a jófejségi vetélkedőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!