Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Ropogó állkapocsra van valami...

Ropogó állkapocsra van valami gyógymód? (Bővebben Lent! )

Figyelt kérdés
Úgy másfél éve elkezdett ropogni az állkapcsom. De elég durván mert lehet hallani és ki is akad néha az állkapcsom doki nem tudott rá semmit!
2010. júl. 1. 21:53
 1/9 anonim ***** válasza:
Milyen doki? Az állkapocs a fogorvos szakterülete, nem a háziorvosé.
2010. júl. 1. 22:07
 2/9 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is ez a problémám. Most fogszabályzóm van, s még valami rögzítő csavarizét is raknak föl. Elnézést, hogy nem tudom pontosan megnevezni mi is az. Az állkapcsom a rossz harapás miatt elcsúszott így kilazult. Egy magoldás volt, a fogszabi. Remélem helyre jön.
2010. júl. 1. 22:23
 3/9 anonim ***** válasza:

Nekem is ropog az állkapcsom, rossz a harapás, és ezért ferde az állkapcsom. Nekem nemrég tették fel a fogszabályzót, úgyhogy rendbe fog jönni :)

Szerintem mindenképpen menj el fogorvoshoz, ő majd elküld egy röntgenre, és az alapján majdkiderül, hogy mi volt a gond :)

2010. júl. 3. 15:07
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Éjszakai fogszabályzó szerintetek használ erre valamit,vagy rögzített kell?
2010. júl. 4. 21:10
 5/9 anonim válasza:
Nekem is ropog az állkapcsom... Már túl vagyok egy 3 éves rögzített fogszabályzón+1éves éjszakain,és még sajnos mindig ropog... :(:(:(
2010. júl. 5. 23:53
 6/9 anonim ***** válasza:
Az éjszakai szart se ér...valaki évekig hordja, aztán nem egyenesít a fogain semmit. Menj el fogorvoshoz, ő majd kideríti, hogy kell-e fogszabályzó, és hogy egyáltalán miért ropog az állkapcsod. Nem tudom, magyarul hogy hívják ezt a fogszabályozással foglalkozó orvost, de ha szlovákról lefordítom, akkor állkapocs ortopédus, szóval ő ki tudja deríteni a ropogás okát :)
2010. júl. 6. 10:22
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat én nemrég kaptam éjszakait csak akkor ezt nem mondtam a fog dokinak de majd most fogok hamarosan menni és mondom aztán majd megírom mi lett a végeredmény.
2010. júl. 12. 13:48
 8/9 anonim válasza:
nekem is ropog kb fél éve vagy több.nagyon zavar.nekem javasoltak az orvosok különböző állkapocs tornákat és azt mondták, hogy kb 5-6 hónap mire elmúlik.
2010. nov. 19. 22:48
 9/9 anonim válasza:
titeket nem zavar ez a ropogás csókolózás közben?:S
2010. nov. 19. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!