Ropogó állkapocsra milyen gyógymód van?
Figyelt kérdés
csókolózáskor titeket nem zavar hogy kattog?2010. nov. 21. 23:40
1/8 anonim válasza:
tegyél rá egy kis műszerolajat. :\
amúgy, ha csak akkor kattog, amikor teljesen kinyitod a szádat nem? azzal nem lehet mit kezdeni.
2/8 A kérdező kommentje:
igen, csak akkor kattog :S
2010. nov. 22. 11:52
4/8 A kérdező kommentje:
ez nem vicces -.-"
2010. nov. 22. 23:30
5/8 anonim válasza:
Nem poénból kérdezte, csak ha volt, akkor valószínűleg rossz a harapásod, rosszul, vagy egyáltalán nem illeszkednek a fogaid. Fogszabályozóval lehet rajta segíteni, esetleg éjszakai harapásemelővel.
6/8 anonim válasza:
Vannak állkapocs lazító gyakorlatok is
7/8 A kérdező kommentje:
12:27- milyen gyakorlatok? meddig kell őket csinálni, hogy kilazuljanak az izmok és elmúljon ropogás?
2010. nov. 28. 22:51
8/8 anonim válasza:
16:08 vagyok...kérdezőnek mondom hogy látszik sokat mentél orvoshoz keresgéltél. a szájzár az egy olyan dolog hogy rosszul harapsz, rosszul mozgatod akkor nagyon kicsi az esélye hogy beáll és nem tudsz beszélni mert az izmok vagy mittudoménmár elmozdul. hogy hogy csinálják vissza azt nem tudom. szerintem magától. te meg ne oltogassál mert nem vagy felvilágosult
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!