Bölcsességfog húzása után fogmosás?
Sziasztok!
Tegnapelőtt jobb oldalról kihúzták mindkettő bölcsességfogam. A dokitól kaptam egy szóbeli tájékoztatást étkezésről, arcduzzanatról stb. de rosszul voltam utána és a fogmosásra nem emlékszem. Olvasgattam róla neten, van ahol azt írták a sebet nem szabad mosni pár napig, máshol azt a környékét kell. Olyan is volt aki azt írta a sebet is, felülről mint a rendes fogakat.
Akinek volt bölcsességfog húzása, hogy mosta a seb környékét, mire kell figyelni? Fehéres-sárgás színű lepedék lesz rajta? Volt korábban egy foghúzásom, akkor volt és azt mondta a doki az a gyógyulás jele, ne piszkáljam.
Természetesen fogat mostam minden étkezés után ultrasoft fogkefével, a sebet első nap békénhagytam, tegnap nagyon óvatosan már ott is mostam, de nem tudom jól tettem e.
Válaszokat előre is köszönöm! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!