Bölcsességfog műtét utáni evés, fogmosás. Hogyan?
Hétfőn műtötték ki a jobb oldali bölcsesség fogaim, kedden pedig a másik oldaliakat. A sebet összevarrták. Kérdésem az lenne, hogy tudtok-e tápláló, folyékony ételeket, mert már kezdem nehezen viselni a joghurtozást, meg a hasonló ízű főzelékeket... És akinek volt ilyen mikor tudott rágni hátsó fogain? Mert én a varratok miatt még nem nagyon merek...
Másik kérdésem pedig fogmosással kapcsolatos lenne. Ma mertem először jobban megsikálni hátul, de most vettem észre, hogy a varratokban is van kajamaradék, azt hogy tudom kiszedni? Ha puha fogkefét használok azzal nem tudom felbolygatni a varratokat, ugye?
Kórházban voltam és már ott aznap vacsorára kefírt kaptam.... én is úgy tudtam, hogy nem lehet tejtermékeket enni, de hát úgy voltam vele, hogy ők tudják... :))
Ja most már mindegy, szerencsére már szép annyira, hogy fogmosással már nincs gond. Csak akkor féltem, hogy varratokat, ha megmozgatom nem lesz-e baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!