Perszeralda kérdése:
Hogy fog ez történni?
Figyelt kérdés
Koronás fogamnál lüktető es feszítő érzésem van. Csak két hét múlvára kaptam időpontot a fogorvostól, mit tehetek, hogy enyhüljön ez a kellemetlen érzés?. A korona levétele nélkül lehetséges a kezelése?2019. febr. 10. 18:11
1/3 anonim válasza:
Nekem átfúrták a koronát, és úgy csináltak gyökérkezelést. De az friss korona volt...
Fogfájásra nekem a Cataflam-V vált be. Recept köteles.
Ha nem tudsz várni, menj be sürgősséggel. Az nem jelenti azt, hogy akkor nem mentik meg a fogadat!
2/3 anonim válasza:
Ha fáj akkor menni kell.Ilyenkor nincs időpont .
Nekem is átfúrták a koronát .
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! 😊 Igazából nem mondanám, hogy fáj, inkább kellemetlen pulzálást érzek. Megnyugodtam, hogy nem kell leszedetni és újat csináltatni.
2019. febr. 10. 21:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!