Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Szerintetek mit csináljak?

Szerintetek mit csináljak?

Figyelt kérdés
Ma voltam fogorvosnál, mivel kicsit fáj az egyik fogam néha és fél évre külföldre készülök önkénteskedni, így ott nem lesz lehetőségem ezzel foglalkozni. Szerencsétlenségemre a röntgenből kiderült, hogy a bölcsességfogam miatt fájhat a fogam. Holnapra kaptam beutalót a szájsebészetre. DE.Vasárnap utazom, repülővel. Repülhetek így? Varratszedés lehetséges 3 nappal a műtét után, vagy túl korai? Afrikában leszek, ott nem tudok ezzel foglalkozni. Vagy menjek el így? Nem fáj annyira, csak néha kellemetlen. Teljesen tanácstalan vagyok. :(
2010. jún. 30. 19:55
 1/8 anonim ***** válasza:
kérj felszívódó varratot
2010. jún. 30. 20:02
 2/8 anonim ***** válasza:
de úgyse fogják még kiszedni
2010. jún. 30. 20:02
 3/8 A kérdező kommentje:

Felszívodó varrat jó ötlet, nem tudtam róla. :) Viszont miért ne operálna meg azonnal? Megvan a röntgen, kapok egy érzéstelenítőt, aztán kikalapálhatja... Mit kell ehhez még egyeztetni?

(nem vagyok jártas fogászatban)

2010. jún. 30. 20:31
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha ki kell venni nem varrja össze, amennyiben látszik a fog simán kiveszi és kampó.
2010. jún. 30. 23:51
 5/8 A kérdező kommentje:
Sajnos nem látszik. A jobb alsó utolsó fogam alá nődőgél :S
2010. júl. 1. 11:08
 6/8 anonim ***** válasza:

A varratkiszedés nem nagy cucc, akár még magadnak is meg tudod csinálni, csak beszéld meg az orvossal.

Viszont nem tudom, hogy friss sebbel mennyire lehet repülni, pláne, hogy ez ugye csontseb.

2010. júl. 1. 13:08
 7/8 A kérdező kommentje:
Most jövök a szájsebésztől, megúsztam szerencsére. A panoráma röntgenen mondjuk látszik a hatalmas bölcsességfogam, de azt mondta az orvos, hogy így túl kockázatos, és úgy tűnik egyelőre nem akar kijönni, ha meg mégis, afrikában úgyis erős antibiotikumot szedek majd a malária miatt, így az a gyulladást is csökkenti.
2010. júl. 1. 15:54
 8/8 anonim ***** válasza:
Akkor jó utat! :)
2010. júl. 3. 21:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!