Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Miért olyan nagy baj neha...

Miért olyan nagy baj neha hasznalni a parom fogkefejet?

Figyelt kérdés
Szoval valamelyik nap mondta a parom hogy budi a szam mert olyat ettem nyugottan megmoshatom a fogam a fogkefejevel, de mondtam hat az nem egeszseges, o meg mondta hogy miert nem? Hat csokolozunk, egy poharbol iszunk van hogy egy tanyerbol is vagy egy szendvicset szoval sok mindent megosztunk egymassal, ez inkabb az en maniam en szeretem ha osztozkodunk, na de elmondta ezeket es mondom nagyon igaza van, most itt nem arra gondolok hohy nem is kell nekem kulon fogkefe de pl ha nala vagyok vagy o nalam es olyat ettunk akkor miert ne hasznalhatnank neha a masik fogkefejet? Azt leszamitva hogy sokak szerint undi.
2019. jan. 5. 00:32
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
hat en miota a paromnal lakok nincs is sajat fogkefem csak az ovevel mosom neha... meg semi problema nem lett belole pedig ez mar ket eve.
2019. jan. 5. 00:39
 2/5 anonim ***** válasza:
86%
Nekem erről az igénytelenség jut eszembe ha valaki másnak a fogkeféjét használja. Ezzel az erővel a párod odaadhatja neked a wc papírt is, hogy a" másik fele még használható, én csak a végébe töröltem a seggem"
2019. jan. 5. 00:44
 3/5 anonim ***** válasza:
29%
Amikor fogatmosol a szájban keletkeznek, apró sérülések vérzések stb. csókolózásnál ilyen kevésbé van...
2019. jan. 5. 02:21
 4/5 A kérdező kommentje:
Értem, hat en sem tudtam elkepzelni soha hogy masset hasznaljam de ugy voltam vele hogy megfogott🤷🏼‍♀️
2019. jan. 5. 08:52
 5/5 anonim ***** válasza:

"olyat ettem nyugottan megmoshatom a fogam a fogkefejevel"

Ezt a mondatot valakinek sikerül interpretálnia? Vagy legalább az értelmét megtalálni?

2019. jan. 5. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!