Baj ha lejöttek a brackettjeim?
Figyelt kérdés
Nincs egy hónapja, hogy feltették a fogszabályozómat. Rögtön az első napon letört kettő brackett, úgy, hogy még csak nem is ittam, elmentem a fogorvoshoz, ott kiderült az, hogy még egy le van törve. Azokat leszedte és kaptam időpontot brackett ragasztásra. Na az elmúlt héten ismét letört egy brackettem és másik kettő a leghátsó fogakról. Most mit csináljak? Annyira kétségbe vagyok esve, hogy hihetetlen, a fogorvost sem merem felhívni. Mennyibe fog ez nekünk kerülni? Sztk-s vagyok egyébként, a válaszaitokat pedig előre is köszi!2018. nov. 25. 15:31
1/1 anonim válasza:
Hát ha lejött akkor szarul csinálta a fogorvos.
Előfordul hogy egy-kettő lejön. De egy hónap uán ennyi nem jöhetne le. Mindenképp menj vissza és csinálja meg normálisan mert így nem ér semmit és még fizetsz is érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!