Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fogszabalyzo csak az also ivre?

Fogszabalyzo csak az also ivre?

Figyelt kérdés
Sajnalom ha buta kerdest teszek fel, de ebben a temaban total hlye vagyok. Lehet csak az also ivre tetetni fogszabalyzot? Van egyaltalan ilyen lehetoseg, csak mert a felso fogsorommal szerintem semmi baj, az alsora viszont azert szeretnek tetetni, mert az egyik elso fogamat a tobbi elorebb nyomta egy kicsit es (szerintem emiatt), ott a fogam jobban kint van az inyembol mint a tobbi fogam es mar elegge zavaro.+allandoan be van gyulladva ott az inyem.
2018. nov. 19. 23:42
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem vagy hülye a témához, hanem laikus, ahogy itt mindenki, tehát itt senkitôl nem fogsz adekvát választ kapni. Elméletben lehetséges, de ha alul a fogaid új pozícióba kerülnek, akkor a felsőket is hozzá kéne igazítani, nem? Gondolj bele, sokszor alig 1mm-nyi eltérést okoz az ember egy töméssel és már azt kényelmetlennek érzik az emberek, ha csak egy picit másként érintkeznek a fogak, az már milyen kellemetlen, nem beszélve arról, hogy a fogaid mindig egy központi harapásos helyzetbe törekszenek, ha ez megbomlik, akkor elkezdi átrendezni a fogakat addig, míg újra létre nem jön. És hogy a legkönnyebb átrendezni a fogakat? Hát úgy, ha ugyanaz megy vissza, amit frissen elmozdítottak. Magyarán az egész recidivál.

Ez nem azt jelenti, hogy veled is ez fog történni, de egy dolog, amit egy laikus ember gondol a fogszabályozásról, és más a valóságban. Tehát hogy neked pontosan milyen készülékre van szükséged és az fog e kelleni felülre is, azt csak a fogszabályzós orvos tudja megmondani.

2018. nov. 20. 15:04
 2/2 A kérdező kommentje:
Koszonom!!
2018. nov. 20. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!