Megoldható lenne valahogy? (Fogszabályozás) Kéne egy kis segítség.
Mivel már jobb ötletem nincs, ezért kiírom ezt a kérdést, hátha. Az lenne az én problémám, hogy már nagyon régóta szeretnék fogszabályzót, csak hát...nem vagyunk gazdagok. Régóta keresem a neten, h mennyibe kerül egy ilyen rögzített és eddig csak olyan találtam ami legalább 120k. Anyum letudja annyival h nincs rá pénz, amit meg is értek hisz jó tudom, nem ez a világ legfontosabb dolga. Viszont ez nem csak esztétikai szempontból zavar hanem kényelmetlen is számomra és szeretnék már bátran mosolyogni.:) az lenne a kérdésem és kérésem h nem tudtok valami helyet (lehetőleg Pesten), ahol viszonylag olcsón lehet hozzájutni egy ilyen készülékhez? Vagy valami egyéb ötletet? 16 éves lány vagyok.
Köszönöm előre ha esetleg segítetek.:)
Igen a TB álltal támogatottnál elég sok a kedvezmény az árból . Azt hogy neked milyen kell csak ott tudják meg modnani .
Nekem komplett alsó-fölső rorra allul-fellül keresztben fog ív tágítóval a felrakás magándokinál 200k-bol lett meg .
Lényegében a szájpadlásomnál és a nyelvem alatt keresztben van egy állitható fém cucc ami a fog ívemet hivatot tágítani .
Sima szürke fém az egész , kerámiát alapbol nem akartam mert ugyis látszik meg így is és így marad a sima szürke fém .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!