Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Már egy hete szenvedek az...

Már egy hete szenvedek az aftától, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tantum verde spray-vel fújom, hogy fertőtlenítse a számat (orvos ajánlotta régebben), valamint Anaftinnal is kenem, de nem akar eltűnni, sőt, olyan, mintha csak egyre rosszabbodna a helyzet. Mit tegyek, hogy végre eltűnjön?

2018. nov. 14. 19:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Corsodyllal öblögess és legyél türelmes, hamarosan elmúlik!
2018. nov. 14. 21:12
 2/4 anonim ***** válasza:
Lehet gyenge az immunrendszered, nekem pl attól jön ki, vagy egyeseknél valamiféle ételtől. Az aftára nincs konkrét magyarázat sajnos. Őszintén, neke pl a tantum verde spray egyáltalán nem használ. Anaftin néha jó, de ami nekem bevállt az a corsodlyl szájöblögető, az csillapítja is a fájdalmat! Sőt, ha nem akarsz venni, van egy házi hatásos módszer még, a pálinka. Nem kell öblögetni, fülpiszkálót mártsd bele, és ecseteld, az is jó a fájdalomra, és fertőtlenít. Ha lehet házipálinka legyen :)
2018. nov. 15. 18:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Gingisol ecsetelö
2018. nov. 26. 04:25
 4/4 anonim ***** válasza:

Immunerősítés kellene, főleg ha újra kijön.

Azt mondják, nagyon jó a méhpempő.

Én 4 éve telente Béta glukánt szedek.Előtte mindig végig beteg voltam, nátha, influenza.4 éve sosem voltam beteg.

Csak télen szedem, novembertől 4 hónapig.Több családtagom is szedi, mindenkinek nagyon bevált.

Nekem afta sosem volt, viszont félévente kb. herpes jött ki a számon.Mióta béta glukánt szedek, nem volt herpesem.

Olvass utána, mire jó.

Én eddig neten rendeltem, 60 szemes 1 hónapra 1800Ft.

De van a Rossmannban is, 3500Ft 2 havi adag.

200-300mg ha jól emlékszem a napi adagja, de azért olvass utána.

2018. nov. 26. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!