ínygyulladásban szenvedek, amivel nem tudok mit kezdeni. Mivel lenne érdemes kezelnem?
A pár éve kihúzott bölcsességfogam helyén szinte minden éjszaka begyullad az ínyem, nagyon erős folyamatos tompa fájdalom jellemző, ami órákon át tart, Corsodyl-lel és Cataflam-mal próbálom kezelni, de szart sem érnek, még csak nem is enyhítik a fájdalmat.
Voltam vele fogorvosnál, de nem tud vele mit kezdeni, a röntgen nem mutat ki semmit, írt fel rá nekem antibiotikumot, megcsináltam a teljes kúrát, de semmit nem használt. A fájdalom órákon át gyötör, nem tudok tőle aludni, az őrületbe kerget.
Az érdekelne, hogy ismertek-e olyan gyógyszereket, illetve oldatokat, amivel hatékonyan csillapíthatnám a gyulladást és elmulaszthatnám a fájdalmat?
ismeros a problema.. probald a konyhasos vizzel valo oblogetest, hatha az segit. nekem szokott
egyebkent lehet, hogy csak fantom fajdalom, mert mar annyira megszokta a szervezeted
Köszönöm a válaszokat, az öblögetéseket ki fogom próbálni, én is arra tippelnék, hogy fantomfájdalom.
Ezért sem akarok már fogorvoshoz, vagy szájsebészhez menni, de ha semmi nem válik be, kipróbálom a Gengigelt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!