Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » El fognak látni az SZTK-ban...

El fognak látni az SZTK-ban babakocsival?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Tegnap este iszonyatosan fájni kezdett a fogam, mostanra pedig be is dagadt az arcom. Szeretnék elmenni fogászatra, de nem tudom, hogy nem-e küldenek el, mert a babámat is viszem magammal, 2 hónapos. Muszáj vinnem mert senki nem tud velem jönni, a párom is, és mindenki akit megkérdeztem dolgozik. (Kérlek ne is írjátok hogy pedig próbáljak meg szerezni valakit, mert mindenkit kérdeztem akire rá lehetne bízni.) Szerintetek ellátnak, vagy elküldenek?

2018. nov. 14. 10:59
 1/2 anonim válasza:

Minden fogorvos jó fej. Én is annak készülök. Nem okozna gondot a kicsi, mivel ő még nagyon sokat alszik. Az viszont fontos lenne, hogy előtte jól sétáltasd meg, hogy végigaludja a beavatkozást. Előre hívnálak. Az asszisztensem pedig vigyáznia a kicsire a váróban, mivel így látatlanban első körben "csak" fel kellene nyitni azt a fájó fogat, hogy kiülüljön belőle a genny, ami a fájdalmat és a duzzanatot okozza. Kapnál gyulladácsökkentőt amit ha a baba anyatejes is szedhetsz.

Várnánk pár napot, majd kezelnénk tovább.

Szerintem nyugodtan telefonálj oda.

Mond el mi a helyzet, plusz azt, hogy babával vagy.

Biztosan megoldja a problémád gond nélkül.

2018. nov. 14. 11:23
 2/2 anonim ***** válasza:
Volt már rá példa hogy a kb. bölcsis korú gyerek bent várt amíg az anyukának a fogát csinálták. Ha nincs más megoldás, akkor nyilván nem fogják azt mondani hogy nem látják el.
2018. nov. 14. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!