SZTK-s fogorvosnál olcsóbb a fogszabályzó?
Figyelt kérdés
22 éves vagyok. Vagy ugyanannyit kell fizetnem mintha magán orvosnál csináltatnám?
Tudom, hogy eltérnek az árak de kb mennyibe kerül felülre és alulra?
2018. okt. 28. 16:15
1/1 anonim válasza:
tudtommal a fogszabályzót nem támogatja a tb. szóval függ attól az ára, hogy mennyit rak rá a doki, és hogy helyileg hol vagy.
18 éves kor alatt olcsóbb, fölötte drágább.
nem biztos hogy minden sztk-s doki csinál fogszabályzót, nálunk pl. balassagyarmaton 1 se csinál, csak magándoki. árat nem tudok mondani, de húzós az biztos:) 1x hallottam egy 18+os csajnál, hogy egy sima kontrollra, ahol csak megnézték h mi van vele, esetleg minimálisan húztak rajta, 10ezret fizetett érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!