Hogyan tiszthitatnam meg a bolcsessegfogamat ami meg felig az inyben van?
Én is hasonlóképp voltam. Elmentem az sztk-ba, mondogatták, hogy ez normális, ki fog nőni, ilyen a bölcsességfog.
Majd elmentem egy magán orvoshoz, kb még a nevemet sem mondtam, már megállapította, hogy azonnal ki kell húzni és 40.000Ft lesz amennyiben nem lép fel semmi komolikáció 😄
Na hát én úgy voltam vele (amugy is egy unszimpatikus férfi volt az orvos) hogy ha már így látatlanba kikapná a fogamat, csinálja meg úgy, hogy ne legyne komplikáció... aztán egy ideje nem nő, nem fáj, nem tudom mi van most:)
Magán orvosnál voltál vagy sztk-ban? Szerintem, ha fizetsz, akármit kihúznak..
Keress egy normális szájsebészt! Olyat aki elküld ct-re, és az alapján távolítja el. Pont emiatt a folytonos gyulladás miatt kell eltávolítani. Ez is ugyanolyan gócnak minősül, mint egy gennyes fog.
Lehet, hogy a mostani orvosodnak nincs elég gyakorlata a bölcsessegfogakkal, ezért hanyagolja inkább.
Egy szakmabeli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!