Tomi198965 kérdése:
Bolcsességfogamat fogják kioperálni vízszintesen fekszik az operáció meddig tart és fáj?
Figyelt kérdés
2017. júl. 8. 18:26
1/1 szamo77db válasza:
Így jártam én is. A bal alsó bölcsességfogam vízszintesen feküdt az állcsontomon és még hozzá is nőtt ráadásul. Húzásról szó sem lehetett, ki kellett fűrészelni. Dupla adag Lidocaint kaptam, nem éreztem semmit. Felvágták az ínyemet, csak így tudták kifűrészelni a fogat. De mondom, nem fájt. Kb. 30 percig tartott a műtét. Végül szóltak, hogy ne ijedjek meg, mert másnapra feldagad az arcom. Teendőt nem igényel, elmúlik magától. Esetleg egy kis fájdalomcsillapítót lehet bevenni. Minden jót neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!