Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fogszabályzó, gennyes íny,...

Fogszabályzó, gennyes íny, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Pár napja tették fel a fogszabályzómat,már előtte is a szeparáló gumi helyén az ínyem a két fogam között nagyon irritált volt,kcisit vérzett is,fájt is,majd a doki feltette rá a gyűrűket.Igazából maximum akkor fáj,ha ott ettem,de akkor is csak kicsit. Aztán két napja láttam hogy kialakult ott egy kb borsó nagyságú dudor,mára már fehér ,gonodlom gennyes. Mi tévő legyek? Amúgy nem különsöebben fáj,sőt nem is fáj,de ronda nagyon és nem tudom mit kell tenni ilyenkor?
2018. nov. 3. 12:22
 1/5 anonim ***** válasza:
56%
Elmenni a száksebészezi ügyelezre
2018. nov. 3. 12:30
 2/5 A kérdező kommentje:
te jóó ég,most piszkálgattam tűvel, így néztem néztem,mondom ennek elég zöld színe van. ki se lehet nyomni. Majd egyszercsak elkaptam húzom,húzom és kijön az ínyemből a zöld szeparálógumi ....wtf?? onnan elvileg kiesett már az elején nem volt ott,ezekszerint valahogy bement az ínyem alá,aztán ott gyulladást okozott,pukli lett belőle aztán kezdett kifakadni. most egy nagyobb lyuk maradt a helyén mint mikor kiszúrják a gennyes ínyt. de akkor is ezt nem látta az orvosom........te jó ég
2018. nov. 3. 12:41
 3/5 anonim ***** válasza:
Corsodyl szájöblögetőt vegyél, pikk-pakk elmúlik tőle minden. Természetesen azért menj el orvoshoz is.
2018. nov. 3. 12:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Jól van, nem kell így kétségbe esni. Kijött, nem? Az íny nagyon gyorsan gyógyul, úgyhogy nem kell itt tejóégezni, nem egy ollót hagytak a hasadban egy vakbélműtét után. Azért nagyobb s*gget sem kell ennek keríteni...
2018. nov. 3. 14:39
 5/5 A kérdező kommentje:
Már nem azért,de én még ilyenről nem hallottam,hogy egy orvos bent hagyja a gumit "véletlenül" és az benő az ínybe,ott gyulladást okozva próbálja kilökni magából az íny. Azért ez elég extrém. nem kell ezt annyira elbagatelizálni szerintem... ennyi erővel semmi sem nagy dolog amit túlélünk nem? lol
2018. nov. 3. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!