4 bölcsesség fogam is lehet? Egyáltalán egyszerre kell kinőnie? Mit tegyek ha ráharapok a számra? Éa hogy lehet hogy csak az egyik felén a számba mezd bujnj valami felén kezd jönni és fáj
Miért, szerinted hány bölcsességfoga van egy átlag embernek?
Nem kell egyszerre kinőnie.
Ne harapj rá a szádra. Ennek a kérdésnek annyi értelme van, mintha arra lennél kíváncsi, hogy "mit tegyek, ha beütöm a kislábujjam az ágy sarkába".
Az utolsó kérdésednek fuss neki újra, mert értelmetlen. Ha tényleg érdekel valami, legalább arra vedd a fáradtságot, hogy érthetően fogalmazol. Ez nem autokorrekt és a telefonra sem lehet fogni, mert más is tud onnan úgy fogalmazni, hogy értelmes.
:D ez milyen már, hogy egy írni nem tudó kijavít egy írni tudót? Jól írta. Fáradtság és nem "fáradság" ;) Ha már a helyesírással foglalkozunk.
Egyébként nem kizárt, hogy egyszerre jöjjenek (na nem mind a 4). Nekem a két alsó egyszerre indult meg.
Jaj, mamám... Az milyen már, hogy egy írni nem tudó akar kijavítani egy írni tudót, és még kacsintgat is hozzá... Na nesze, tanuljál, van még mit:
"Melyik a helyes: „vettem a fáradtságot” vagy „vettem a fáradságot”?
A fáradtság szó jelentése: ’fáradt állapot, kimerültség’, míg a fáradságé: ’fáradozás, fárasztó munka’. Ebből következően a fenti szerkezetbe csak az utóbbi szó jelentése illik, tehát helyesen: vettem a fáradságot."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!