Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » 7-es foghiány nagy mosolynál...

7-es foghiány nagy mosolynál se látszik?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Még sose huztak nekem fogat, de ez egy gyökérkezelt fog és széttörött.

25 éves vagyok, nem szeretném ha látszana mikor nevetek. Ugye nem fog?

2018. okt. 25. 21:14
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem, hacsak nem nyitod akkorára a szád, hogy bele lehessen nézni.
2018. okt. 25. 21:22
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem.
2018. okt. 25. 21:23
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem
2018. okt. 25. 21:25
 4/8 anonim ***** válasza:
4 csontfogamat húzták ki. Habár más volt az oka. Kicsi volt a fogsorom és nagyok a fogaim. Neked se fog látszani de hs látszik is orvosolható
2018. okt. 25. 21:29
 5/8 anonim ***** válasza:
Látszani nem fog.
2018. okt. 25. 23:50
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem, látszani nem fog, de egy hetes fogra szükséged van ám rágásnál, nem beszélve arról, hogy szép lassan átrendeződik miatta a fogsorod, az antagonista fogad "kijjebb jön", a szomszédos fogak megdőlnek. Ne a látszat miatt pótoltasd, hanem a funkciója miatt! Én implantátummal pótoltatnám, de a fogorvos segít eldönteni, én nem vagyok az.
2018. okt. 28. 07:18
 7/8 A kérdező kommentje:

Az a helyzet, hogy valahogy irtozok attol, hogy belefurjanak az inyembe valami idegen targyat.

Edesapukamnak is hianyzik 2 foga hatul, neki is szep szabalyos maradt evek utan is a foga, remelem en se jarok rosszabbul.

Koszi azert, holnap megyek.

2018. okt. 28. 09:39
 8/8 anonim ***** válasza:
25 évesen még lehet, hogy bemegy a 7-es helyére a 8-as bölcsesség fog, ha még nem jött ki. Nekem kb. 20 évesen húzták ki a felső 7-est és bement a helyére teljesen a 8-as.
2018. okt. 28. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!