Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Lehetséges, hogy kimozdult a...

Lehetséges, hogy kimozdult a fogam?

Figyelt kérdés
13 évesen (most 28 vok) letörött egy darab az első, felső fogamból, él, de nem csináltattam, meg. Most néztem, hogy mintha kezdene kifordulni az ínyemből. Lehetséges lenne? Nem fáj, nem is érzékeny.
2010. jún. 24. 17:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Miért ne lehetne lehetséges?
2010. jún. 24. 18:35
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem lehetséges, de ha teheted menj el fogorvoshoz Ő jobban tudja. :)
2010. jún. 24. 18:35
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha az ínyed mozog a fogadon, vagyis felvált róla , akkor fogorvos, mert a fogkő okozza, amit ha nem távolítanak el, idővel foghullást okoz. Egyszer nekem is volt, rohantam a dokihoz, megnyugtatott, hogy nagyon messze vagyok ettől, és eltávolította a fogkövet.
2010. jún. 26. 08:45
 4/4 A kérdező kommentje:
Áprilisban szedettem fogkövet, nincs az ínyem begyulladva, de persze elmegyek dokihoz és megnézetem. Az is csoda, hogy eddig bírta, akkor ütés után amit kapott.
2010. jún. 26. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!