A foghúzás nagyon fáj?
ezt most azért kérdezem mert nemsokára rakják föl a fogszabályzót,de előtte még kihúznak 4 fogam,és nagyon félek.számít valamit,hogy a fog amit húznak egészséges?
a válaszokat előre is kösz:)

Nem a fájdalom a legrosszabb, azt jól lehet csillapítani.
A sebgyógyulás macerás lehet, bár ha fiatal vagy akkor nem gond. (Ha túl öreg lennél akkor is könnyen megy a húzás, csak nem gyógyul be.)
Nekem erről az egészről elég rossz véleményem van, hogy 4 jó fogat feláldoztok az esztétika oltárán. És igen, a jó fog nem akar kijönni...

Velem is teljesne ugyan ez volt. Az orvos ránézésre 4 fogat akart kihúzni, de persze kért egy fogröntgent, és azon már látta, hogy a gyökerek szép sorban állnak, így azt mondta, hogy valószínű nem lesz húzás, maximum 1 (a jobb oldalon, mert ott van egy agyaram...) Úgyhogy ha még nem volt fogröntgen csináltatva, mindenképpen!
Kedves előző, nem csak az esztétika miatt van... Nekem azért javasolta a fogszabályzót és a húzásokat (amik úgy néz ki, hogy nem lesznek) az orvos, mert azt mondta hogy 10-20 év múlva már teljesen tönkremennek a fogaim... És ezt természetesen nem akarom.

kösz a válaszokat már nem is félek anyira
már látta a fogröntgent és sajna húzni kell:(

A tegnapi 14.40-es egy rohadt hazudozó, a tejfog esetében biztosan nincs vérben fetrengés.
A fogorvosok javaslatát meg -egymás közt mondva- mindig osztani kell kettővel, ha anyagilag érdekeltek a hosszas kezelésben.

Nekem az fájt amikor beadta az első injekciót :S
És az amikor csavarta a fogam .. ááá nem akarom még 1x :(
de nem olyan vészes .. :D
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!