Bal alsó 6os foghúzás?
Fogorvos húzta vagy szájsebész?
Utóbbi általában nem szenved vele ennyire. Nekem volt, hogy még véste is, ám az sem fájt, hamar kikapta.
Fogpótlás miatt ez elmúlt hónapokban többet kihúztak, kezetek. Egyetlen egy húzása fájt (felső nagy metsző), mert rettentően be volt gyulladva. De azt is aránylag hamar kihúzták.
Fogorvosok nemigen húznak fogat, nincs meg hozzá a megfelelő képesítésük, általában vidéki fogdokik szokták bevállalni, mert nincs más, aki kihúzza. (persze, ez marhaság, hiszen mindenhol lehet találni jó szájsebészt)
Amit megtanultam az elmúlt időszakban: egészségi ügyekben is konzultálni kell több orvossal, majd a számunkra legmegfelelőbbet kiválasztani. Mind hozzáállásban, tudásban, és nem utolsó sorban árakban is hatalmas a különbség. (nem feltétlenül a drágább a jobb)
Javaslom, menj el másik orvoshoz, szájsebészhez és kérd ki a véleményét!
"Fogorvosok nemigen húznak fogat, nincs meg hozzá a megfelelő képesítésük"
Te miről beszélsz? A szájsebészet a fogorvoslás egyik specializációja. De egy fogpótlást sem csak fogpótos szakorvos készít, ugyanúgy húzni is simán húz egy nem szájsebes szakorvos, ha úgy érzi hogy be tudja vállalni...
Elso vagyok.
Esetleg szovetpotlo? En egyszer kaptam mikor felso fogat huztak.
Hat en ma estem tul a foghuzason, fogorvos huzta, en ekkora kint soha nem eltem meg at. 2 eros injekciot kaptam ami konkretan lebenitotta a fel arcomat, pislogni sem tudtam. De mikor nekiallt huzni a fogat, olyan volt mintha nem adott volna be semmi erzestelenitot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!