Mennyire fog fajni a foghuzas?
Jol latom, hogy ranott az iny? Gyokerkezelt fog, igy tort ki a tomes vasarnap. Elegge faj az inyem,meg az allkapcsomnal a nyirokcsomo. Csutortokon szedik ki. Mit szedjek hogy ne gyulladjon be jobban? Az erzestelenitesnel szamit, ha valaki antidepresszanst, nyugtatot szed? Ez mennyire fog bedagadni masnapra ha kiszedik?
Nekem is volt ínyig betört fogam, de 2 hét után sem nőtt rá az íny mert éles volt, és fájt is, pedig próbált ránőni, algoflex, cataflam, ilyeneket lehetne bevenni.
A szájsebészek elméletileg jobban végzik az ilyen munkákat mint egy sima fogorvos, megnézi, emelővel lehet alányúl, és kiemeli, húzni nem igen lehet mert lepattan az a kevéske is ami még maradt a koronából.
Az injekció után nem érzed, ha kimegy utána lesz feszítő érzés ami ezzel jár, hisz meg lett piszkálva.
Ha be van gyulladva akkor igencsak fájni fog, ha nincs, akkor nem.
Antibiotikum viszi le a gyulladást
20 vagyok. Nem tejfog sajnos. :(
Az a tortenete szegenynek, hogy gyokerkezelve lett, a gyokertomes nagyon szupi, de fentre nagy tomest rakott a doki. Tehat ket oldalt volt fogam, kozotte egy jo nagy tomes. Tavaly ilyenkor megroppant, a fogam belso kis "csonkjat" ki kellett szedni, mert konkretan eltort. Igy a fogam 1 harmada marat meg, az osszes tobbi tomes volt. Na most a tomes is eltort, iny alatt ahogy a kepen is latszik. Fogszabalyzas miatt koronat akartak ra, de igy mar nem lehet. Ezert huzzak ki. Szajsebesszel. Be vagyok szrva eleg rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!