Mikor kell vagy ajánlják/tok? Nagyon fáj e?
Figyelt kérdés
2 hónapja kb betömték a fogam és kcsit érzékeny néha még sajog is nemtudom hogymost gyökérkezelni kellvagy elég ha gyulladás csökentőt szedek és akk elmúlik.
KÉrlek titeket válaszoljatok:)
2010. jún. 23. 23:14
1/2 anonim 

válasza:

maga az idegelés nem fáj, nekem csinálták már. adnak érzéstelenítőt, semmit nem érzel. nekem egyedül az volt a kellemetlen hogy néha alig kaptam levegőt miközbe a számba turkált.
ja és még egyet mondok. kihuzatni semmikép se engedd. nekem egyszer kiakarta húzni a doktornő, de feláltam és eljöttem a másik doki meg megtudta csinálni. erről ennyit.
2/2 A kérdező kommentje:
köszi de konkrétan arra vagyok kiváncsi hogy mikor mondják azt hogy na most ezta fogat gyökáérékezelni kell?
2010. jún. 24. 19:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!