Alsó bölcsességfog miatt fájhat az arcom?
Kb. egy hónapja fáj a bal arccsontom környéke, sokszor egészen a fülemig. A fájdalom nem állandó, de rendszeresen - kb. heti 1-2 alkalommal - előjön, olyankor csak a Cataflam és a melegítés segít rajta..
Van egy kihúzásra kárhoztatott bal alsó bölcsességfogam, amit ebben a hónapban kihúzatok (ma megyek röntgeneztetni).
Elképzelhető, hogy emiatt fáj rendszeresen az arcom? Volt valakinek hasonló tapasztalata?
Igen, fájhat. Nekem az egész alsó fogsorom fájt, bal oldalt, az orvos nem talált semmit, de igazából én sem tudtam behatárolni, hogy melyik fogam fáj. Aztán nem sokkal utána kihúzta a bölcsességfogamat, mert lyukas volt, és azt mondta, nem érdemes gyökértömést csinálni, ő javasolja, húzzuk ki, nem fog nekem hiányozni.
Tényleg nem hiányzik, és a kihúzása után megszűnt a többi fájdalom is.
Fájhat,de nem garancia,hogy az okozza.
Nekem pl a harapási rendellenességem okozza. Hiába jártam 10 orvosnál , egy jött csak rá,hogy ez a bajom..viszont most fogszabályzás miatt ki kell húzni őket :(( rettegek
Köszönöm a válaszokat!
Már több, mint egy hónapja kihúzattam a fogat és szerencsére el is múlt a probléma :) nagyon örültem neki, azóta nem jelentkezett arcfájdalom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!