Gennyzacskó a fogínyen?
Utána olvastam a neten, de nem találok róla képet az enyémet meg nem tudom nektek lefotózni, hogy látható legyen.
Szóval az sem biztos, hogy ez a bajom.
Van egy kis pötty az alsó fogaimnál az íny alatt ilyen kis valami, ami fehéres színű.
Az ínyemen kb. 2 hete azt vettem észre, hogy elkezdett lefelé zsugorodni, tehát jobban kilátszik a fogam.
De ez lehet már alapból olyan volt, nemtudom..
Lehet csak bebeszélem magamnak.
Szóval szerintetek mi lehet?
Ha gennyzacskó küldenétek képeket? Mert a googleban ápolatlan fogakat látok hatalmas dudorokkal, de nem is hasonlítanak az enyémre.
Nekem ápoltak a fogaim, de kb. 1 éve nem nagyon sokszor mostam, mert depis voltam és leszartam mindent.
Ma megyek.
Valószínű fogínysorvadásom van már egy ideje, de anya azt mondta, hogy csak túlparázom és nem mentem el még anno 2-3 hete :(
Mennyi esélyem van a fogvesztésre, és ez, hogy alakult ki, ha rendszeresen mosok fogat?
Azért kérdezem mert érdekel, fogorvos meg délután lesz. :/
Az hogy mennyi esélyed van a fogvesztésre nyilván az orvos tudja megmondani aki látni fogja a fogaidat panorámaröntgenen is.
Te magad mondtad hogy az utóbbi egy évben nem nagyon mostad. Akkor nem tudom mi itt a kérdés.
Fogágybetegség lepedék és fogkőfelhalmozódásának eredménye. Magyarul magadnak teremtetted a problémát.
Az a valami pedig lehet fistula vagy csak lepedék az ínyeden.
Megkocogtatt a két fogamat, nem fájtak, ekkor azt mondta, hogy aha, és, hogy ezzel most csinál valamit fogalmam sincs, hogy mit..
Meg felírt rá Gingisolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!