Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Érdekelne, a BrightWhite 10...

Érdekelne, a BrightWhite 10 alkalmas otthoni fogfehérítés mennyire működik?

Figyelt kérdés
Nos, az lenne hogy nekem elég sárgák a fogaim. No nem annyira, mint ha sárga sajt lenne, de nem is halvány sárga. Olvastam neten erről, és megoszlanak a vélemények. Van akinek használ, van akinek nem. Én nem szoktam kávézni, cigizni, csak szimplán trehány voltam, és nem figyeltem eddig a fogaimra, és nem mostam. Változtatna valamennyit, ha most megcsinálnám ezt, és ezután rendszeresen mosnám? (fogorvosi fehérítést semmiféleképp nem akarok, kímélem magam az ilyen drasztikusabb kémiai anyagoktól. Kérem csak véleményt írjatok, HA KIPRÓBÁLTÁTOK. Köszönöm

2018. szept. 18. 13:31
 1/3 anonim válasza:

A SmileOn 18 Alkalmas fogfehérítőjét tudom ajánlani. Nekem legalábbis szuperül bevált. A Bright White-ról nincs tapasztalatom.

A rendszeresen fogmosás egyébként mindenképp ajánlott.

2018. szept. 19. 10:28
 2/3 A kérdező kommentje:
Miben másabb, nem tudod véletlenül?
2018. szept. 19. 14:56
 3/3 anonim ***** válasza:

Igazából ez sem peroxid mentes. Konkrétan nincs benne, de a kémiai reakciók során peroxid keletkezik. A fogorvosi rendelőben nagyobb koncentrációban és ellenőrzött körülmények között történik a fogfehérítés, valamint vannak ennek is bizonyos feltételei.

Nem próbáltam, de úgy éreztem jobb ha tudod, ugyanis eléggé félrevezető a cég által adott leírás a termékről. Konkrétan becsapja a vásárlókat.

2018. nov. 17. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!