Az ínyem és a fog közé beszorul az étel emiatt nagyon fáj? Korzeti Fogorvos nem tud vele mit kezdeni.
Nos adott a bal 6-os fogam, annak a nyelhez kozel eso inye es a fog valamint az iny koze ragas kozben beszorul az etel.
Eleinte csak beszorult most mar egesz nap faj a fogam es az inyem.
Nincs inygyulladas, a korzeti megnezte es azt mondta h eros a harapasom amiatt van. Eddig nem volt.
Most is megreggeliztem es faj. A maradek egy ido utan kijon a fajdalom megmarad. De mar ugy hogy ragasra is faj..
Lehet hogy szuvas az iny alatt? Vagy a ket fog kozott?
Nem latszik semmi.
Már lehet nem aktuális, de szeretnék érdeklődni, hogy megoldódott-e a problémád?
Nekem is hasonló a gondom. Én szájzuhannyal szoktam még "kitakarítani", de nekem van, hogy be is gyullad. Borzalmas..
Egy fogorvosnál voltam emiatt, szintén fogselymet, öblögetést ajánlott, de volt, hogy azzal csak rontottam a helyzeten.
A közeljövőben elmegyek egy másikhoz is, hátha tud megoldást. Ha még érdekes és aktuális a kérdés, szívesen írok utána.
Üdv :)
Valaki help.
Sajnos nekem is ilyen bajom van, ráadásul vérezni is szokott, aludni alig tudok már..
A fogorvosom meg nem veszi fel a telefont
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!