Mit csináljak? Miért nem lát el a fogorvos?
Látatlanban azt mondom, hogy nem a fogaiddal van a problémád, hanem a lelkeddel. A fogorvosnak semmi oka, hogy ne tömjön be egy lyukas fogad. Az étel nem a foglyukba megy bele, az ahhoz túl pici, hanem a fogaid közé, amit fogselyemmel lehet kikotorni. A fájdalmat okozhatja ínygyulladás is.
Szóval valamilyen pszichés zavarod van, el kéne menni pszichológushoz, ami ha fizetős, 7-10 ezer forint/alkalom, de a háziorvos tudhat ingyenesről. Viszont a saját megnyugtatásodra egy magánfogorvoshoz elmehetsz, talán ilyenben jobban bíznál.
Hát az antidepresszáns pont a pszichés megbetegedés miatt van. De lehetséges, hogy nem a megfelelőt adják neked, vagy nem a megfelelő adagolásban. Menj vissza a pszichiáterhez és mondd el ezt a fog-dolgot.
Egyébként a fogröntgen nem mutat ki mindent, a barázdákat meg le lehet záratni, gondolom, nem ingyen, gyerekeknek szokták.
Jézus, és még azt hittem, hogy én aggódom túlságosan a fogaimért... basszus, nem gyenge, amit művelsz.
De az előttem szólókhoz hasonlóan azt gondolom én is, hogy ha nem bízol ebben a dokiban, keress egy olyat, akiről csak jót hallottál (és jómagam is azon a véleményen vagyok, hogy nem feltétlenül a fogaiddal van gond).
A fogorvos látja, ha szuvas egy fog. Sőt, ő előbb látja, mint Te. Ha valóban lyukas, kezelni is fogja. De ha nem tartja indokoltnak, nem fog hozzányúlni. Utána meg azt mondanád, hogy a szemét sztk-s fogorvos belefúrkált ok nélkül a fogaidba.
Ebben az esetben magadban keresd a hibát, ne a dokiban. Olyan meg simán van, hogy valami miatt pont nem úgy látszik a felvételen egy szuvasodás.
Emiatt igazán ne legyél öngyilkos, nem éri meg, mérlegelj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!