Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Szemfog nagyobbítatás, hogyan?

Szemfog nagyobbítatás, hogyan?

Figyelt kérdés

Nagyon "laposak" a szemfogaim , hogyan lehet milyen eljárással tudják megnagyobbítattni , kihegyeztetni?

Milyen érzés a hegyeztetés és mennyibe kerül?

Válaszokat előre is köszönöm

2016. aug. 20. 22:05
 1/3 anonim ***** válasza:

Nemigazán értem hogy akkor most nagyobbítani akarod vagy hegyesíteni (vékonyítani)? Bármelyik is legyen, meg lehet oldani csiszolással és/vagy tömőanyaggal vagy héjjal való felépítéssel.

Ilyen, csak esztétikára irányuló kezelést csak maszek fogászaton csinálnak, az ár pedig a felhasznált anyagoktól függ (nyilván a héj a legdrágább, de anélkül is minimum 20-30 ezer forinttal kell számolni foganként). A csiszoláshoz ilyenkor nem szükséges érzésteleníteni, hiszen csak a zománcból vesznek le, szóval túl lehet élni.

Viszont ha nem muszáj én nem ajánlom hogy megcsináld, mert lehetnek olyan hátulütői, hogy a vékonyabb zománctól (amúgy is a szemfogon a legvékonyabb a zománcréteg) érzékennyé válhat a fog, ettől könnyen be is gyulladhat. Illetve a fog megváltozott terhelésétől törékenyé fog válni.

2016. aug. 21. 00:21
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha nincs bajod, ne csinálj magadnak. Szerintem esztétikailag semmi gond nincs a lapos szemfoggal, soha nem tűnne fel ha találkoznánk. Viszont egy ilyen beavatkozás következtében érzékenyebbek lehetnek a fogaid, ha tömőanyag kerül rá, az letörhet, stb.
2016. aug. 21. 21:21
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nem csináltatom meg első ok az,hogy késöbbiekben bármi baja lehet a fogamnak ahogy írtátok , második ok ,mert túl drága . xD
2016. aug. 22. 00:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!