S. O. S Szemfog Feltárás?
Sziasztok! HOLNAP Reggel 9kor lesz egy szemfog feltárásom.. Azért írom most, mert mindenki mondta ,hogy ne nézzek utánna mert olyanokat fogok látni ami nem olyan mint az én feltárásom és ráfogok parázni..Viszont 3hétig bìrtam..
Szóval 14éves vagyok és nincsenek szemfogaim, ha szemből állnak nekem akkor a jobb oldalinak a hegye már kint van, viszont a bal oldali valahol fent van az innyemben..
A fogszabályzós orvosom szájsebészetre küldött, hogy 1szuri, 1 vágás, 2öltés és meg is van..
Amikor kontrolla mentünk a pali aki fogja csinálni, azt mondta időben vagyunk, és ,hogy ne féljek nem lesz semmi gond.
Annyi ,lesz hogy a szájpadlásomnál vágnak egy kis nyílást,ott látni fogja a szemfogat majd arra rátesznek egy brakettet(amit fogszabályzásnál is kapunk..asszem így kell írni) és a fogszabis orvosom egy kicsi lánccal húzza majd le a helyére a fogat..
De, már a szuritól félek, nem ,hogy egy vágástól a számban..Ezt én akkor mennyire fogom érezni amikor csinálják? Illetve még sose varrták semmimet se,ìgy azt is megkérdezem,hogy a varrás, és a varratszedés mennyire fáj?..
A válaszokat előre is köszi!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!