Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » S. O. S Szemfog Feltárás?

ElekMen kérdése:

S. O. S Szemfog Feltárás?

Figyelt kérdés

Sziasztok! HOLNAP Reggel 9kor lesz egy szemfog feltárásom.. Azért írom most, mert mindenki mondta ,hogy ne nézzek utánna mert olyanokat fogok látni ami nem olyan mint az én feltárásom és ráfogok parázni..Viszont 3hétig bìrtam..

Szóval 14éves vagyok és nincsenek szemfogaim, ha szemből állnak nekem akkor a jobb oldalinak a hegye már kint van, viszont a bal oldali valahol fent van az innyemben..

A fogszabályzós orvosom szájsebészetre küldött, hogy 1szuri, 1 vágás, 2öltés és meg is van..

Amikor kontrolla mentünk a pali aki fogja csinálni, azt mondta időben vagyunk, és ,hogy ne féljek nem lesz semmi gond.

Annyi ,lesz hogy a szájpadlásomnál vágnak egy kis nyílást,ott látni fogja a szemfogat majd arra rátesznek egy brakettet(amit fogszabályzásnál is kapunk..asszem így kell írni) és a fogszabis orvosom egy kicsi lánccal húzza majd le a helyére a fogat..

De, már a szuritól félek, nem ,hogy egy vágástól a számban..Ezt én akkor mennyire fogom érezni amikor csinálják? Illetve még sose varrták semmimet se,ìgy azt is megkérdezem,hogy a varrás, és a varratszedés mennyire fáj?..

A válaszokat előre is köszi!!

2016. júl. 26. 17:05
 1/2 anonim ***** válasza:
Úristen bocsi muszáj válaszolnombár nem tudok segíteni de ezt biztosan nem vállalnám. Sőt nekem a szemfogaim fentebb nőttek ki anyámék rá akartak beszélni a szabályzóra abba se mentem bele nem hogy ebbe. Nekem jó így xd Sok szerencsét hozzá :)
2016. júl. 26. 19:06
 2/2 anonim ***** válasza:
Na nehogy már! Azt hittem a kérdésből meg a hangvételedből, hogy valami komoly csontfeltárásból kell eltávolítani a szemfogadat (nem kis feladat, mert a szemfognak van a leghosszabb gyökere). Pedig csak annyi helyet kell csinálni hogy felrakhassák a brackettet. Nem nagy dolog az egész, a szuri után semmit sem fogsz érezni. Ha meg komolyabb felszerelése is van a szájsebésznek (lézer, kauter), akkor lehet hogy még varrni sem kell. Ha meg mégis varrnak, azt sem fogod érezni a szuritól és mivel felszívódó fonalat használnak, a leszedéskor csak a külső részét kell lecsippenteni (max. karcolást érzel, mást nem).
2016. júl. 26. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!