Letört egy minimális darab a fogamból, mi a teendő?
Egy sajnálatos baleset folytán (ráharaptam valami keményre) letört egy alig észrevehető darab a fogamból. Nem érzékeny, nem fáj, nem észlelek semmi bajt, nem az első eset, hogy letört egy kis darab a fogamból. Viszont mégis aggaszt egy csöppet a dolog, mert ahol letört, most egy kicsit érdes a felület. Az előző esetben nem volt az, igaz nem is ilyen szögben tört le. Milyen megoldások vannak erre? Fogorvos is jöhet, ha kell (gondolom kell), rutinos vagyok már nála :D
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
16/L
Szóval semmi házi humbuk nincs..:( Kár, pedig egyszerűbb let volna így a sulikezdés mellett. Na nem baj, legalább biztosra megyek majd, tizedikén úgyis megyek fogszabályozásra.
Köszönöm a választ! :)
Attól függ, hogy neked mit jelent a kis darabka és mitől tört le igazából(miért volt gyenge a zománc)
Ha egy minimális darabka, akkor nem tud vele mit csinálni.
Ha látja, hogy más gond is van..(kezd elporladni), stb. akkor pedig akár egy korona is szóba jöhet.
Hát számomra tényleg semmi se ez a kis darab, bár lehet másnak meg nagy, szóval mostmár tényleg a fogorvos fogja megoldani (ha meg kell). Amúgy a történet az volt, hogy nem tudtam felhúzni egy cipzárat és a fogammal próbáltam, ami nem volt túl jó ötlet. A bal felső metszőfogam amúgy, a másik törés a jobb oldali egyik sarkából történt még évekkel ezelőtt.
És köszönöm a választ amúgy! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!