Foghuzas után a harmadik napban vagyok, még mindig nagyon fáj?
Figyelt kérdés
Ez természetes? Illetve az hogy egyre jobban kopik ki az alvadt vér? Aggaszt az is nagyon hogy folyamatosan bele megy az étel alig bírom kiszedni valamikor ki sem jön rendesen óvatosan a fogpiazkaloval.....meg hiába öblögetem akkor sem amit tudom nem szabadna
N 31
2018. szept. 1. 16:50
11/13 A kérdező kommentje:
A cataflam hatása kb 3 óra hossza így napi 4* szedek ami elég sok:(
Illetve ma írtam sört este illetve mèg iszom ...tudom ezt se szabadna főleg dohányozni:( de nem tudom így mikor vehetek be cataflamot ha estem előtte kicsit de akkor még bele megy megint az étel a fogam helyére:(......
2018. szept. 3. 22:27
12/13 anonim válasza:
Sokáig gyógyul az utolsó rágófog helye. Jegeld, ha még mindég fáj. Pflogosollal ecseteld óvatosan a sebet, ez meggyorsítja az íny összehúzódását. Fertőtlenít is. Kell 2 hét, hogy jobb legyen.
13/13 A kérdező kommentje:
És szerintetek a svéd csepp segitene?
2018. szept. 3. 23:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!