Foghuzas után a harmadik napban vagyok, még mindig nagyon fáj?
Ez természetes? Illetve az hogy egyre jobban kopik ki az alvadt vér? Aggaszt az is nagyon hogy folyamatosan bele megy az étel alig bírom kiszedni valamikor ki sem jön rendesen óvatosan a fogpiazkaloval.....meg hiába öblögetem akkor sem amit tudom nem szabadna
N 31
Nekem is most húztak fogat 2 hete kb. Én is annyi idős vagyok, mint te és szintén nő. Nekem még 1 héttel utána is fájt a foghúzás helye. Aztán 1 héttel később ami mellette volt fog, azt betömték, akkor még 1 hétig volt fájdalom, de most már nem fáj egyáltalán.
Mondjuk én 1 hétig nem ettem azon a felén, ahol húztak.:)
És neked mikor süppedt lejjebb a vérömleny benne?
Én sem azon az oldalt rátok..mègis mbelegy:(
És az étel n.ment bele neked? Illetve az alvadt vér kijött? Vagy összèbb húzódott a seb? Mert nekem nem....4 nap után
És nagyon fàj
Nekem az a furcsa hogy a felette lévő 2 fogam a felső fogsorom és az ínyencek is fáj pedig alul húzták ki hátul..4 óránként kell bevennem cataflamot
Szerintem holnap visszamegyek a szentkiralyiba
Felregepel a telefonom.
Inyem*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!