Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Ha a száraz ajkamról leszedem...

Ha a száraz ajkamról leszedem a bőrt, akkor miért lesz a helyén újra száraz bőr a puha helyett?

Figyelt kérdés
Meglehet, hogy a hat év alatt, amíg megállás nélkül száraz volt a szám, az azért volt, mert sosem bírtam megállni, hogy ne szedjem le róla a bőrt? Azóta már vagy egy négyzetméternyi bőrt leszedtem róla... De miért szárad meg ahelyett, hogy puha maradna?
2018. aug. 21. 18:47
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Mert a száraz bőrrel leszeded az alatta lévő rendes bőrt is, és újra kisebesedik, ami megint rögtön száraz lesz a levegőn. Ne tépkedd, várd meg amíg begyógyul, kenegesd szőlőzsírral, és hámosító krémekkel. Az állandó tépkedés pszichésen alakul ki, arra pszichológust javaslok.
2018. aug. 21. 18:52
 2/4 A kérdező kommentje:
Már nem merek semmit rákenni, inkább hagyom békén. Mennyiszer kell levedlenie, hogy meggyógyuljon? (Megjegyzem, akárhogy tépkedem, már egy pici fájdalmat sem érzek, és nem is vérzik, nem tudom, hogyan nézne ki ennek a "gyógyulása")
2018. aug. 21. 20:35
 3/4 anonim ***** válasza:
Gyulladás lehet a szervezetedben, vagy a beleidben. Vitaminhiányod is lehet. Elegendő folyadékot kell fogyasztanod.
2018. aug. 21. 21:15
 4/4 A kérdező kommentje:
Rengetem vizet iszom, vérkép mindig jó, nincsen semmiből hiányom. A gyulladásnak valahol máshol mi köze lehet az ajkaimhoz?
2018. aug. 21. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!