Mit csináljak ha félek?
Figyelt kérdés
Van 5 lukas fogam amit be kell tömni de érzéstelenítő injekció kell. Annyira félek hogy kb ha meglátom a tűt lesáppadok,pánikrohamom lesz meg minden...2018. aug. 10. 06:53
1/10 anonim válasza:
Ezzel én is így vagyok sajnos :( Elkezdek remegni mint a kocsonya, egyszerűen teljesen kiborulok ilyenkor.Nekem is nagyon rosszak a fogaim, de pont emiatt nem mentem még el fogorvoshoz :-(
2/10 anonim 

válasza:

Jó orvos. Keress rá olyanra aki dirrekt ilyen betegekkel foglalkozik. Én nem bírom a szagokat, sem kórházban, sem fogorvosnál. Mindig nagyon rosszul voltam. Aztán találtam egy dokit aki tök kedves, ha mondom, hogy rosszul vagyok, akkor segít (lélegezek mélyeket, üljek fel egy kicsit stb).
3/10 anonim 

válasza:

Szia, nekem sajnos nagy gond volt a fogaimmal nemrég, kb mindet tömni kellett, érzéstelenítéssel. Azzal tudlak bíztatni, hogy nem fáj, semmi okod az aggodalomra. És ezt úgy mondom, hogy én még a vérvételtől is rosszul leszek.
4/10 A kérdező kommentje:
Na túlestem rajta. Kiderült hogy csak túl nagy feneket kerítettem neki
2018. aug. 10. 14:41
5/10 anonim 

válasza:

Amerikában úgy adják be az érzéstelenítőt, hogy először megkarcolják az ínyt és csepegtetnek egy kis anyagot rá. Aztán szépen óvatosan folytatják. Így nem érzel belőle semmit.
Ahol tudom terjesztem a módszert hátha egyszer az összes mamlasz magyar fogorvos is így fogja majd beadni. Sajnos a reakció többnyire az hogy csakazértse... :((((
6/10 anonim 

válasza:

nekem először bekeni aznínyem gyümölcsízű zselével, ami egyből annyiraelzsubbasztja azínyt, h nemérzem az injekciót. Nem kell ilyen módszerért amerikába menni, csak jó fogászatra kell menni.
7/10 anonim 

válasza:

Gondolom az #5ös választ a már említett mamlaszok pontozták le mert másnak ez nem állhat érdekében...
8/10 anonim 

válasza:

valahogy mégsem csinálják! Még a magánfogászatokon is jól bedöfik a tűt és megjegyzést tesznek ha kicsit felszisszensz a fájdalomtól.
9/10 anonim 

válasza:

Nekem mindig fájdalommentesen adják be magánban is és állami helyen is.
10/10 kretens 

válasza:

Egy felnőtt férfinak egy fogbeavatkozást tömés huzás stb azért illene kibirni.Más egy nő vagy gyerek.Nekem több fogam is betályogosodott begyullatt és fájt amikor kihuzták DE Soha nem kértem egy injekciónál többet.Volt aki ultracaint akart beadni de mondtam neki hogy azt adja a nőknek és a gyerekeknek nekem jó lesz a lidocain is.De tényleg hát milyen férfi az aki ettől is bepánikol és fél a fájdalomtól?Az ilyen ember hogyan védené meg a családját?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!