Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Valószínű, hogy ki kell...

Valószínű, hogy ki kell műteni kettő bölcsességfogamat, de félek felhívni a dokit, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Magánklinikara mennék, ahova eddig is jártam.
2018. júl. 6. 15:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Mitől? Nekem 20 perc volt a két bölcsességfog húzása - beleértve az érzéstelenítést, tudnivalók meghallgatását és a fizetést
2018. júl. 6. 15:50
 2/11 anonim válasza:

Mitől félsz?

Ha normálisan végzi az orvos a munkáját nincs mitől félni.

A fájdalomtól?

Hidd el vannak olyan emberek akik nap mint nap sokkal komolyabb fájdalmakat élnek át,mint a fogfájás(ami egyébként orvosolható könnyen).

2018. júl. 6. 15:54
 3/11 A kérdező kommentje:

Ez az íny alatt van...

Így is fáj, elég régóta, rengeteg gyógyszert megettem rá.

2018. júl. 6. 15:57
 4/11 anonim ***** válasza:
Nézz meg a jó filmet, és lazítsál. A fog megvár. Csak holnapra még jobban fáj.
2018. júl. 6. 16:03
 5/11 anonim ***** válasza:
Nekem mind a 4-et ki kell húzni, hétfőn húzzák az elsőt. Én nem a fájdalomtól félek, hanem attól, hogy kell antibiotikum. Sokkal jobb lesz utána, így csak szenvedsz vele.
2018. júl. 6. 16:18
 6/11 anonim ***** válasza:
Ezt semmiképpen se kontárral vagy őrülttel csináltasd meg, mert ha ideget sért egész életedben zsibbadni fog az arcod vagy érzéketlenné válik.
2018. júl. 6. 16:26
 7/11 A kérdező kommentje:

Nem, egy nagyon jó magánklinikát néztem.

Igazából már egy egész éve halasztom a dolgot. Tudom, hülye vagyok.

2018. júl. 6. 16:47
 8/11 anonim válasza:

Menj orvoshoz!

Használd az eszed,nem dísznek van.;)

2018. júl. 6. 16:52
 9/11 anonim ***** válasza:

Nem tudom, de ha nekem valami fáj, azt kihúzatom, ha kell, mert utána 1-2 hét és kutya bajom.

Ha benn hagyom, akkor meg hónapokig is szenvednék vele.

2018. júl. 9. 09:30
 10/11 anonim ***** válasza:
Én is hasonlóan féltem, amikor az általános fogorvos a panaszmentes bölcsességfogaimmal el akart küldeni szájsebészetre. Aztán rá 2 évre úgy döntöttem, amikor már nyomásérzékennyé vált a jobb alsó 8-as, hogy muszáj lesz valamit mégis tenni, nehogy rosszabb legyen. Nagyon nehezen egy magánrendelőbe bejelentkeztem, ahol 2 hétre kaptam is időpontot. Ami most irtó bizonytalansággal tölt el, hogy azt olvastam, nyáron, nagy melegben nem ajánlott bölcsességfogat húzatni, mert nehezebben gyógyul, sőt ödéma is kialakulhat. Ezt nem szeretném, de azt se, ha később rosszabb lenne a helyzet. Mennék én később is, de az az igazság, hogy nem tudnám megoldani, mert táppénzre kényszerülnék és ezt új munkahelyen, főleg az elején nem biztos, hogy tolerálnák. A gyógyulási folyamat is aggaszt, mert amilyen szerencsém van, tuti nem lesz sétagalopp. A vértől pedig mindig elájulok. És egyedül vagyok, nincs aki segítsen, ha baj lenne. Hm... mit tegyek? Végül is, csak esetenként, nyomást érve fáj a bölcsességfogam.
2018. aug. 6. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!