Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Hogyan lyukadhatott ki ennyi...

Hogyan lyukadhatott ki ennyi fogam?

Figyelt kérdés

Pár hónapja (2-3) voltam fogorvosnál, ő azt mondta, hogy semmi baja nincs a fogaimnak.

Mindig ellenerőzöm tükörben is, akkor én sem láttam semmi problémát.

Most viszont minimum 4-5 lyukas fogat látok. Hogy lehet ez?

Normálisan táplálkozom, naponta legalább kétszer mosok fogat (elmexszel), zöld teát is iszok, édességet már alig eszek, rágózni is szoktam, szájvizet is használok.

Mitől lehet ez? egyszerűen nem értem...

2010. jún. 20. 12:11
 1/5 A kérdező kommentje:
Jah és elektromos fogkefét használok, szóval még a technikám sem lehet rossz...
2010. jún. 20. 12:12
 2/5 anonim ***** válasza:

fú,hát ez tényleg érdekes. az a baj,hogy sok esetben genetikailag is lehet ez. nálunk pl, tesóm nem a legprecízebb ilyen téren, és egy foga se lyukas (!)

Én meg tökre odafigyelek,és nekem is lettek ebben az évben több helyen:(

Szval sajnos ez gén függő... :(

2010. jún. 20. 12:20
 3/5 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy lyuk? Nem csak elszíneződés? 2-3 hónap alatt lehetetlen, hogy lyukas legyen egy fog, nemhogy 4-5.
2010. jún. 20. 13:18
 4/5 A kérdező kommentje:
Én annak nézem. Bár lehet tévedek, de mindenesetre jövőhéten elmegyek megint az orvoshoz.
2010. jún. 20. 13:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem fiatal korom ellenére baromi sok lyukas fogam van. Mióta leszedettem a fogkövet érdekes módon egy sem lyukad ki, de így is van egy pár lyukas még, amit meg kellene csináltatnom, de sajnos a pénzátrcám nem engedi meg, hogy rögtön az egészet emgcsináljam.
2010. jún. 20. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!