Fogszabályzót ennyi idősen?
Nem lesz olcsó mulatság, mert nagykorú vagy (nekem 2000 Ft/alkalom volt, és: "Panasz, bánat? Nincs, kész vagyunk."
Szakközépben végig hordtam, 5 évig, 20 voltam, mikor levették, nekem nem volt ciki és végre rendesen állnak a fogaim!
25/L
drága dolog, nekem 200 E Ft. +2500 minden alkalom, amikor a doki megnézi. kb. 2,5 évig marad fent, két fogat húztak is. de megéri, már most sokkal szebbek a fogaim.
persze gondolom sok múlik azon is, most milyen a fogsorod? (nekem nagyon össze-vissza állt)
27/L
Nekem 150/ állkapocs volt ezelőtt 2,5 éve, ráadásul fém.
Havonta 5000 Ft.
Nekem még mindig fent van, most vagyok 21.
Utolsónak!
Jesszusom, te hol csináltattad? :D
Én már konzultáltam egy fogszabályzós doktornővel. Esztétikus, azaz nem fém egy állkapocs 73000Ft + 3500Ft egy vizsgálat! :D Lehet, hogy szerencsés vagyok? :D
Kedves kérdező: igen, nagyon szerencsés vagy :)
Nekem TB-vel került a fém fogszabim 26ezerbe. (De még én is szerencsés voltam :)
:)
Akkor jó nekünk! :)
tavaly január óta van fogszabim, elvileg még 3 napig:)
minifém, 150 ezer volt a készülékek ára (mindkét ívre, tehát összesen ennyi) a kezelések pedig 2-6 ezer között vannak, attól függően, hogy mit csinált a doki.
26/L - aki szerinte nem hogy nem ciki, hanem menő a fogszabályzó:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!