Fogszabályzót ennyi idősen?
Szia!
Örülök, hogy írtál. Legalább tudom, hogy nem vagyok egyedül. Én épp most kezdtem el dolgozni (máj.02.). Kicsivel több, mint 80ezret keresek. De mivel anyummal élek, így másra nem kell pénz. Ezért én az első hónap után már fel szeretném rakatni a felső fogszabályzót! Azt mondták (ha kell az alsóra is), akkor az pár hónap eltolódással kerül fel. Amúgy utánakérdeztem a dolognak. Én ilyen fogszínűt szeretnék. Az pedig 115ezer. :S Úgyhogy mégsem vagyok annyira szerencsés. Viszont a hely, ahova megyek, jónak néz ki! :) És remélhetőleg ebben a hónapban el tudok menni egy ingyenes konzultációra. Akkor majd minden kiderül! :) Addig meg dolgozok serényen (bár ne kéne :)). Meglesz az a fogszabi, ha törik, ha szakad! :D
Kedves kérdező! Végül felrakattad a fogszabit, ha igen, mik a tapasztalataid? Most én is hasonló helyzetben állok, nagyon kéne az a fogszabályzás.
és bocsi az offért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!