Meddig kell tartani foghúzás után a vérdugó kiesésétől?
Sziasztok!
A kérdés az alábbi lenne:
2 hete kihúzták a bal felső elhalt/gyulladt bölcsesség fogam majd 1 hétre rá a mellette lévő gyökérkezelésre sem javuló szintén elhalt/gyulladt fogam. Az első húzás után keletkezett sebet újra kellett kaparni és nyitni, ergo van 2 db 5 napos foghúzás sebem. Összevarrva nincs egyik sem. A vérdugó /alvadék kb mennyi ideig tud kiesni, meddig kell tartani attól, hogy véletlenül kiesik?
Azt tudni kell, hogy a sebeim nehehen gyógyulnak ezért Dalacint is szedek.
4 hete kb napi szinten cataflamon élek/éltem most pedig nem fáj csak kellemetlen ezért nem szeretném ha újra visszatérne a fájdalom pl a vérdugó kiesése miatt.
Előre is köszi a valaszokat!
1-2 napig kell csak vigyázni, utána már mindegy, annyira gyogyulgat a mélyben a seb, hogy ne legyen gáz.
Nekem 3.nap már fehéres, és ahogy eszek iszok morzsolódik szét.
Az kellemes lehetett! :(
Nekem még elég nagy a seb sajnos így a hatodik napon is, de inkább vigyázok még rá és eszek óvatosan az elkövetkező napokban is, csak jöjjön rendbe ☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!