Foghúzás után a vérdugó nem szilárd, hanem egy ilyen piros színű nyálkás valami ugye? Ennek nem szabad egyáltalán kijönni még egy vagy két hét után sem?
Figyelt kérdés
2018. márc. 20. 12:04
1/4 anonim válasza:
Eleinte vérszínű, aztán ahogy elhal, fokozatosan szürkés- fehéres lesz. Nekem ekkor esett ki, amikor már ilyen hulla színe volt, és azt hiszem, másfél-két hét után.
Utána ott marad a lyuk, de ez fokozatosan összébb fog húzódni. Az viszont több idő, akár fél évbe is telhet a teljes összehúzódás.
2/4 A kérdező kommentje:
Nekem alul volt ez a húzás. Ha nem esik ki abból lehet gond?
2018. márc. 20. 12:47
3/4 anonim válasza:
3-4 nap alatt már szétesik lassan :)
Nekem 6-ik napon már kb semmi nem volt ott, nyugi.
4/4 anonim válasza:
Ezt ne úgy képzeld el hogy ez egy kemény kis valami és egyszer csak kiesik onnan. Az egy seb. Ne szivogasd, ne öblögess, ne zubogtass, vigyázz ott a fogmosással és nem lesz gond. Szépen kezd majd felszívódni, egyre kisebb lesz és eltűnik. Alatta az íny is kezd összenőni és a lyuk is egyre kisebb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!