Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Hogyan beszéljem rá anyámékat...

Hogyan beszéljem rá anyámékat a magánfogorvosra?

Figyelt kérdés

Igazából a bölcsességfogakkal van gond. Kettő félig-meddig kinőtt, de lyukasan.

A másik kettőnek meg nincs hely, meg az egyik be van gyulladva. Ezeket szerintem műteni kell, de nem voltam orvosnál.

Régóta tervezem, de nincs pénzem.

Nagyon sokan ajánlották ezt a helyet és nem hónapos sorban állások vannak.

A szüleim meg is tehetik, de a fogakat le sem sz... Gyerekkorunkban és nekem is kicsiként az volt a módi, hogy ha megyünk valahova megvizezzük 10 mp-ig a fogakat. Ha fájt is inkább nyomta belém a fájdalomcsillapítót, aztán húzás lett a vége. Meg minek mosok annyit fogat...

2018. aug. 2. 21:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Először el kéne menni a körzeti fogorvoshoz, hogy megnézze, és a TB alapú lehetőségeket elmondja. Ha sokára lenne időpont, kérd meg egy rokonodat, akinek fontos a szájhigiénia, hogy beszéljen a szüleiddel. Esetleg menj anyukáddal/apukáddal a fogorvoshoz, menjen is be veled, így hallhatná, hogy ki kell műteni.
2018. aug. 2. 22:19
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha nem sikerült menj el egyedül a SOTE fogászatra!

[link]

2018. aug. 3. 07:25
 3/4 anonim ***** válasza:
0%

ha elmúltál 18, akkor ne anyádék pénzeljék már a fogorvost.

Mellesleg sztk, oda elmsz, ingyen kihúzzák.

2018. aug. 3. 11:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha teheted akkor az sztk-t messzire kerüld el.
2018. aug. 3. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!