Fogszabályzó gumizás? Nem tudom berakni a gumikat.
Figyelt kérdés
1 hónapja van fogszabályzóm, most volt az első kontroll és most kaptam először ilyen gumikat. Nincs vele bajom, egyáltalán nem kényelmetlen, nem fáj és nem akadályoz semmiben, egy baj van, hogy nem tudom, hogy fogom én ezt ki-be rakosgatni.
Feltette a doktornő, adott egy csomaggal és elmondta, melyik fogamra kell rakni, meg hogy lesz a csomagban egy kis "fogantyú", azzal kell felhelyezni. Most ebédeltem, ezért kiszedtem. Na, hát az sem volt egy egyszerű dolog, na de most már egy ideje próbálgatom berakni, egyszerűen nem megy. Nem gondoltam volna, hogy ez ilyen nehéz. Vagy csak az elején? Ti hogy csináljátok?
2018. júl. 31. 12:41
1/4 A kérdező kommentje:
Felül a szemfogamra kell, alul pedig a gyűrűre.
2018. júl. 31. 12:43
2/4 A kérdező kommentje:
A szemfogra még sikerül valahogy beakasztani úgy, hogy ott is maradjon, de a gyűrűbe nem.
2018. júl. 31. 12:52
3/4 anonim válasza:
Kerd meg a szuleidet h segitsenek. Ha te osszezarod a fogaid es a szadat elhuzod onnan, akkor szuleid biztos ra tudjak akasztani. Remelem erted.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, de már sikerült megoldani, csak elsőre bajlódtam vele fél órát. Most már megy.
2018. aug. 2. 11:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!