Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fogyszabályzó, gumizás használ...

Fogyszabályzó, gumizás használata?

Figyelt kérdés
Sziasztok fogszabályzó előtt állok és dilemmába vagyok... a mély harapás miatt gumiznom kell majd de egy barátnőm akinek szintén kéne gumiznia azt mondta ne tegyem mert van egy ismerőse aki száj zárat kapott miatta és nem tud azóta normálisan beszélni meg ki nyitni a száját.. vélemény?

2014. júl. 19. 01:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Inkább hallgatnék a fororvosokra, mert nem véletlenül kell gumizni, mint egy ismerős ismerősére. Nem lesz tőle semmi bajod.
2014. júl. 19. 01:47
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem semmi bajom nem lett tőle. Viszont a problémát sem oldotta meg a gumizás, pedig rendesen csináltam.
2014. júl. 19. 12:04
 3/4 anonim válasza:
Barátnőd ismerősének biztos nem ugyanaz volt a problémája mint neked, nincs két egyforma fogsor. Szerintem ne aggódj, gumizz nyugodtan. Nekem is voltak elég durva gumizásaim, volt olyan, hogy az összeset össze kellett kötnöm egymással, 1 mm-re se tudtam kinyitni a számat :D De csináld azt amit az orvos mond, évek múlva örülni fogsz neki!
2014. júl. 23. 13:25
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2014. júl. 24. 01:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!